Hänt och på G

Hänt och på G

På fredag den 1 dec så drar säsongens julbordsspelningar igång. Starten sker i Bjurfors konferens trevliga pub. Har varit där under flera år och det brukar alltid vara skojiga och bra gig. Bjurfors 1&2 dec är enda offentliga spelningar som jag gör i december, övriga är företagsjobb med bl.a Karl Hedin AB som kund. I mitten av november så åkte jag på en rejäl förkylning och fick tyvärr ställa i på Mulligans Pub i Sandviken. Inte kul men vad gör man när rösten inte finns där? Slet med rösten under resten av månaden och fick sjunga ”ekonomiskt”. Guldklocksutdelning för Stora Enso Fors, Outokumpu Avesta Works och Rest Dalarasten var ställen där jag fick hålla igen lite men jag tror inte någon har märkt något….

Fotot på bilden är som synes ett tackkort som dök upp i brevlådan. Har gjort två spelningar i okt och nov för Daglig verksamhet i Krylbo. Tacksam publik och trevlig personal gjorde att 45 min spelningarna bara försvann. Ena gigget drog igång kl 10:00 och det är nog rekord i tidig spelstart under min snart 20 åriga karriär. Tack för kortet, jag kommer tillbaka om ni vill….

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*