One Man Band

Elgitarr och så kallade backtracks – mitt vanligaste sätt att jobba. Förstklassig underhållning som fungerar lika bra på den lilla som stora festen. Partytrubadur helt enkelt. Speltid max 3×45 min.

Om ni har tänkt er dans så är det detta som gäller. Repertoaren består av klassiska hits varvat med några av dagens list-hits. Allt från rock, pop, disco, hårdrock  till schlagers. Med snart 20 år i branschen så har jag lärt mig att läsa av en publik.

Om ni vill kombinera med en DJ så kan jag även fixa det. Eller om ni nöjer er med en egen Spotify-lista att spela från när jag har paus eller om ni tänker ha en maratonfest.

Jag ordnar all teknik som behövs. Det ni som kund får fixa är gärna en scen, ett 230 V vägguttag eller varför inte en 380 V 16A. Vid stora fester eller event så tar jag med ljudtekniker, allt för att få så bra ljudupplevelse som möjligt.

”One man band” är vanligast på afterski, företagsevent, bröllop och privata fester.

one-man-band

1 Kommentar

  1. Hanna 10 månader sedan

    Hejsan! Vill vera lite mera om priserna. Mvh Hanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*