Referenser

Jag vill hävda att Peter Ericson är mer ett enmansband än en trubadur. Vi har anlitat Peter återkommande till våra klinikfester på personalens begäran sedan flera år då han är mycket omtyckt och verkligen lyfter hela festen med sitt både professionella och personliga framträdande som passar både äldre och yngre åhörare. Hans lyhördhet för publikens önskemål och breda repertoar garanterar både skrålande allsång och fullt ös på dansgolvet!

Marcus Carlsson
Överläkare & Biträdande verksamhetschef för Akutmottagning, Medicin, Geriatrik & Rehab Avesta Lasarett

Kommentar Peter:
Festerna landstinget Avesta har brukar äga rum i Hyttan. Samma lokal där Avesta Art äger rum. Deltagarantalet brukar uppgå till ca: 150 pers per tillfälle.

Vi har tagit hjälp av Peter i samband med stora möten, t.ex. informationsträffar, där all personal från Fors Bruk deltar. Det krävs ett bra ljud och även ljus då vi håller våra möten i Fors Folkets Hus, då det kan delta uppemot 100 personer per tillfälle. Peter är mycket serviceinriktad och flexibel, han löser eventuella frågor som uppstår och ordnar utrustning utifrån våra önskemål. Peter är också oerhört professionell gentemot våra talare, både interna och externa. Alla är inte vana vid att tala i mikrofon, men Peter hjälper dem tillrätta och ordnar ett mycket bra ljud så att det funkar både för talare och åhörare.

Anna Eklöf, Informatör
Stora Enso Fors Bruk

Kommentar Peter:
Musikunderhållning är inte enda strängen på lyran. Har även uthyrning av ljud och ljus. Åt Stora Enso Fors var jag också ljudtekninker.

Pang en rak höger på hakan! Med en otrolig inlevelse ger Peter en kanon upplevelse för alla anställda! Vi har använt Peter vid fler tillfällen och vi har aldrig blivit besvikna! Vi vill därför starkt rekommendera Peter till alla som vill ha bra underhållning eller konferencier!

Stefan Bäckström
Ordförande i Outokumpu Avesta Works fritidskommitte

Kommentar Peter:
Senaste festen som det finns några bilder ifån här på hemsidan hade ca:450 gäster och underhållningen bestod av både av inhopp under middagen samt underhållning med med bandet Stereo där jag sjunger.

Stort tack för igår, du förgyllde verkligen vår kväll! Det blev väldigt lyckat trots kort varsel, proffsigt.

Anne Svensson
Team manager Nordea Business Banking Centre Eskilstuna

Kommentar Peter:
Fick rycka in med kort varsel då en kollega fått förhinder. Musikquiz och party för glada Nordea-anställda.